.
Stan Van Samang
woensdag 5 juni 2024

Stan Van Samang: “Ze zingt nog best wel juist” 

Opvolging verzekerd! 

Of de opvolging van Stan Van Samang verzekerd is door zijn twee kinderen Lenny en Stella, dat valt nog even af te wachten. Ze luisteren wel graag naar muziek, maar Stella is op dit moment voorlopig dol op turnen.

“Al zingt ze wel heel de dag door, en best wel juist. Onze dochter is een echte diva, ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Toen we onlangs naar de musical De 3 Biggetjes gingen kijken, wilde ze al op dat podium kruipen en meedoen. En Lenny zingt ook graag, maar is wel minder toonvast dan zijn zus. Zijn passie is toch vooral voetballen, hij is voortdurend in beweging. Maar zijn lievelingsmuziek? Après-skihits. Dat heeft hij van de papa”, lacht de zanger in Story.

Net zoals elk kind kunnen Lenny en Stella ook wel eens het zwijn uithangen, maar over het algemeen zijn het erg brave kinderen.

“Ze zitten boordevol energie en weten heel goed wat ze willen. Als je kijkt naar Barbara en mij, dan had het ook niet geklopt als we grijze muizen op de wereld hadden gezet. Maar we lachen vooral veel af. Of er nog een derde kind komt? Neen, ons gezinsgeluk is compleet.”

Bio van Stan Van Samang

Meer Over:

Stan Van Samang