.
Stany Crets
donderdag 16 februari 2023

Stany Crets kondigt opvallend afscheid aan

"Met spijt in het hart"

Acteur en regisseur Stany Crets heeft op Facebook zijn afscheid als regisseur van de Winterrevue aangekondigd. De regisseur zou het in de toekomst met minder middelen moeten doen en daar neemt hij geen vrede mee.

"Beste vrienden, met spijt in het hart moet ik noodgedwongen afscheid nemen van het kind dat ik 8 jaar geleden mee op de wereld zette. De Winterrevue van/door/met/in/uit/onder Stany Crets is niet meer", schrijft Crets.

"Jarenlang bouwden we met een ploeg aan een merk en hadden daar goede afspraken over. Deze afspraken zouden nu drastisch veranderen en daar kon ik me niet in vinden", gaat Stany verder.

"Het is begrijpelijk dat je af en toe dingen moet herbekijken en daar heb ik me ook altijd voor open gesteld, maar soms primeert je eergevoel. Helaas. Het is wat het is, maar het doet pijn om je kind zo plots te zien verdwijnen. Ik hoopte de tiende editie ooit te maken, maar helaas, het blijft (voorlopig) bij 7", besluit Stany Crets.

Even voor alle duidelijkheid: de Winterrevue in Theater Elckerlyc gaat gewoon door, maar Stany Crets zal deze keer niets meer in de pap te brokken hebben. De ploeg achter de jaarlijkse revue zit niet stil en is vastbesloten om er eind dit jaar weer een topeditie van te maken.

Bio van Stany Crets

Meer Over:

Stany Crets