.
Stephanie Planckaert, Iluna Timmerman
woensdag 13 april 2022

Stephanie Planckaert: “dan voel ik me enorm schuldig”

Ze probeert tijd door te brengen met haar kinderen

3 kinderen hebben, een B&B runnen en af en toe een verhuis naar Frankrijk, je moet het zien zitten om zo’n leven te willen leiden. Maar Stephanie Planckaert lijkt er maar weinig moeite mee te hebben. Ze lijkt alles op punt te hebben en probeert haar tijd tussen de kinderen en het werk mooi te verdelen. Al lukt dat niet altijd.

“Vaak heb ik nog van alles te doen wanneer de jongste aandacht vraagt. Ik voel me schuldig als ze dan naar schermpjes grijpt. Ik heb schermtijd moeten invoeren want het liep de spuigaten uit. Gelukkig staan haar broer en zus ook klaar om haar te entertainen. Elara kijkt enorm op naar haar grote zus. Ze steelt haar nagellak, juwelen, kledij… Ze is een echt showbeest. Misschien moet ik haar naar de toneelschool sturen”, lacht Stephanie in Story.

En hoewel Stephanie dol is op haar kinderen, loopt niet altijd alles van een leien dakje. “Elara naar bed sturen is een ramp. Dat is elke keer drama. Maar we maken ook wel eens ruzie over snoep en frisdrank. Maar ook Iluna en Mageno zijn niet altijd gemakkelijk. Zij hebben nu soms last van hormonale schommelingen. Maar daar zijn ze zelf van bewust.”

Bio van Stephanie Planckaert