.
Stephanie Planckaert
woensdag 20 maart 2024

Stephanie Planckaert: “Dat speelt ook mee in die droom”

Ze twijfelt soms nog

Wat gaat de tijd toch snel. 18 jaar geleden beviel Stephanie Planckaert van haar oudste dochter Iluna, 16 jaar geleden van hun zoon Mageno en ook dochter Elara is ondertussen al 9 jaar.

3 kinderen, dat is al een behoorlijk groot gezin. Maar toch voelt Stephanie nog steeds haar biologische klok tikken en lijkt haar wens om nog eens moeder te worden, nog niet begraven te zijn.

“Wat ook meespeelt: 'Mijn moeder ging door een mini-rouwproces toen de beslissing viel dat er geen kinderen meer zouden komen”, bekent ze in Dag Allemaal.

Stephanie gaat in het nieuwe VTM-programma ‘Families XXL’ op bezoek bij mensen met veel kinderen. En tijdens de opnames van dat programma stak haar kinderwens nog regelmatig te kop op.

In het programma gaat ze kijken hoe het leven in enkele grote gezinnen verloopt. “Niet dat ik mezelf als presentatrice zie. Eerder als iemand die heel geïnteresseerd is in 't leven van andere mensen en haar nieuwsgierigheid de vrije loop laat. Human interest dus, en uiteraard ben ik het gewoon om een camera in mijn kielzog te hebben.”

Bio van Stephanie Planckaert