.
Stephanie Planckaert
maandag 8 april 2024

Stephanie Planckaert: “Die keuze moeten ze zelf maken”

Ze gaat daar niet in pushen

Het is nog niet zover, maar ooit zullen de kinderen van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman ook wel eens aan kinderen beginnen. Zelf komt Stephanie uit een groot gezin van 3 kinderen en samen met haar man heeft ze ook drie kinderen. Maar haar kinderen pushen of aanraden om ook voor 3 kinderen te gaan, dat zal ze niet doen.

“Nee, dat is een keuze die ze zelf moeten maken met hun partner. Het enige advies dat ik zou geven is: een kind, dat is voor je leven, niet voor eventjes. Als je er acht wil, is dat oké, al moet je beseffen dat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken”, zegt ze in Dag Allemaal.

Stephanie heeft het natuurlijk druk met haar gezin en het huishouden, maar daarnaast komt ook nog eens haar televisiewerk, de chambres d’hôtes in de Ardennen, de verbouwing van het kasteel, enzovoort. Toch blijft ze nog extra tv-opdrachten aannemen.

“Omdat ik het zó leuk vind om eens iets helemaal anders te doen. De boekhouding doen, of bezig zijn met de chambres d'hôtes of de glamping in Frankrijk... dat is ook heel fijn om mee bezig te zijn, maar om dan bij die families op bezoek te gaan, is een fijne afwisseling. Zolang ik alles kan blijven combineren, blijf ik dat met veel plezier doen.”

Bio van Stephanie Planckaert