.
Stephanie Planckaert
zaterdag 16 maart 2024

Stephanie Planckaert: “Ik vind dat een leuke tendens”

Zij is er nog niet mee bezig

Als er iets belangrijk is in het leven, dan is het self-love. Om gelukkig in het leven te staan, moet je ook gelukkig zijn met wie je bent en met hoe je eruit ziet. Dat is niet altijd makkelijk en heel wat mensen hebben het daar erg moeilijk mee.

Stephanie Planckaert probeert haar kinderen bij te dragen dat self-love erg belangrijk is, en dat ze niet zo onzeker mogen zijn. Want het bepaalt tenslotte toch een deel van je leven.

“De jongste is daar nog niet mee bezig, maar de oudste twee zijn daar heel nuchter in. Ze hebben ook andere bezigheden. Ze spelen veel liever buiten of steken hun handen uit de mouwen om te helpen, in plaats van voortdurend online te zitten. Ze zagen ook niet anders in onze familie. Wij zitten graag met z’n allen samen om te babbelen en te lachen, in plaats van allemaal op die schermpjes te tokkelen. Ze weten ook dat ze altijd op ons kunnen terugvallen. Als ze een slechte dag op school hebben, beseffen ze als ze thuiskomen dat ze in een warm nest zitten bij mensen die hen sowieso graag zien voor wie ze zijn”, zegt Stephanie in Flair.

Maar Stephanie heeft geluk dat haar kinderen goed overweg kunnen met al die ideale beelden die ze te zien krijgt op sociale media.

“Ze lacht net met al die perfecte plaatjes. Heel wat Instagrammers steken de draak met al die afgeborstelde en bewerkte foto’s en tonen de realiteit. Ik vind dat een leuke tendens!”

Bio van Stephanie Planckaert