.
Tom Waes en Mieke Morel
dinsdag 7 juni 2022

Straf nieuws: Tom Waes en Mieke uit elkaar

Zij zijn niet langer een koppel!

Verrassing van formaat in de nieuwe Dag Allemaal. Het weekblad brengt als eerste het nieuws dat Tom Waes en zijn verloofde Mieke Morel uit elkaar zijn.

Tom Waes en Mieke zijn niet langer samen en dat na een relatie van maar liefst 18 jaar. De twee waren trouwens 10 jaar verloofd, maar tot een jawoord kwam het nooit!

Tom Waes en Mieke reageren niet in Dag Allemaal, het weekblad schrijft dat het nieuws door verschillende betrouwbare bronnen bevestigd werd.

Voor Tom Waes komt hier een einde aan zijn twee lange relatie. Eerder was hij getrouwd met de moeder van zijn kinderen. Aan dat huwelijk kwam een einde omdat Tom Waes nooit thuis was. “Doordat ik zoveel verplichtingen had en vaak weg was voor opnames, deden we te weinig dingen samen. Toen ons huwelijk uiteen spatte, was dat een bom.”

En nu herhaalt de geschiedenis zich, Tom Waes was na corona weer vaak weg. Mieke was mogelijk al gewoon geworden aan het feit dat haar man tijdens corona constant thuis was. Misschien had zij het te moeilijk met het gevoel haar man – die officieel haar man nog niet was – te moeten missen. Ooit zal de reden van hun breuk wel boven komen…

Bio van Tom Waes en Mieke Morel

Meer Over:

Tom Waes Mieke Morel