.
News Image

Vrouw Tom Waes op VIJF

Mieke Morel heeft Tom Waes niet nodig en doet haar eigen ding op tv. Woensdag zorgt ze voor een emotioneel tv-moment.

Kimberly is 19 jaar en nog niet lang samen met haar vriend Kenneth wanneer ze onverwacht zwanger wordt. Ze wil haar kindje absoluut houden, ook al brengt het nakende moederschap de pijnlijke herinneringen uit haar eigen jeugd met zich mee. Kimberly groeide namelijk op in verschillende instellingen en bij een pleeggezin nadat haar moeder overleed toen ze 7 jaar was. Haar vader heeft Kimberly nooit gekend. Als kind werd ze gescheiden van haar tweelingbroer, het enige familielid dat ze nog heeft. Kimberly trok heel snel in bij de mama van Kenneth, maar de aanpassing aan het gezinsleven verliep erg stroef.

Mieke Morel, de vriendin van Tom Waes, begeleidt Kimberly tijdens en na haar zwangerschap. Als ze het jonge koppel ontmoet, merkt ze onmiddellijk dat er nog heel wat werk is voor de komst van de baby. Mama Kelly slaapt op dat moment op de zetel en de babykamer is nog een kleine bouwwerf. Mieke spoort Kenneth en Kimberly dan ook aan om daar dringend werk van te maken. Mieke wil ook graag dat Kimberly het contact met haar tweelingbroer probeert te herstellen.

Ze moedigt Kimberly aan om hem op te bellen, maar haar broer houdt de boot voorlopig af. Kimberly bevalt op 4 augustus van een gezonde zoon Milan Na de bevalling komt Kimberly's tweelingbroer dan toch op bezoek. 't Wordt een confronterend weerzien...

Vier Handen op één Buik, woensdag 11 november om 20.35 op VIJF.