.
Sven de Leijer
maandag 9 september 2024

Sven de Leijer: “Ik krijg op die manier snel een eerste indruk”

Hij pakt het persoonlijk aan

Er lijken maar weinig presentatoren zo geliefd te zijn als Sven de Leijer. Zijn zaalshow ‘Liefde Voor Publiek’ wist al heel wat volk te trekken en nu zijn er ook nog verlengingen van de populaire zaalshow.

“Contact zoeken met het publiek is het liefste wat ik doe. Mijn tweede theatershow leunt dicht aan bij het publieksopwarmen. Bij televisie heb ik een hele equipe ter beschikking, in een cultureel centrum ben ik alleen met mijn technicus op pad. Ik kan me tijdens zo'n show niet verstoppen. De voorstelling is één grote liefdesverklaring aan het publiek. Het is dus niet om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar om iets te beleven met de mensen rondom mij”, zegt hij in Primo.

Wie al naar de zaalshow is gaan kijken, weet dat Sven hen zelf ontvangt en begroet wanneer ze de zaal binnenkomen. Hij wil zijn goede band met het publiek kunnen behouden.

“Door hen persoonlijk te verwelkomen, krijg ik snel een eerste indruk van het publiek dat uit de foyer komt. Het geeft me altijd een fijn gevoel te weten dat ze bewust voor mij kiezen als ze komen kijken. Die appreciatie voelt altijd warm aan. De meeste van mijn shows zijn uitverkocht. Ik ben daar blij, dankbaar en fier om.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer