.
News Image

Swoop mag voetbalsupporters opwarmen

Helpen ze KV Oostende aan de Croky Cup?


Zaterdagavond wordt in het Koning Boudewijnstadion de finale van de Beker van België, de zogenaamde Croky Cup gespeeld. Oostende en Zulte-Waregem strijden er voor de winst.

Het KVO-fandorp dat aan de Eeuwfeestlaan ligt, tussen het Atomium en de Heizelpaleizen gaat al open om 16 uur. Een aantal ambassadeurs van de voetbalclub, waar Marc Coucke voorzitter van is moeten voor sfeer zorgen. Ook Swoop kreeg een uitnodiging om het fandorp tussen 17.30u en 18u op stelten te zetten om zo de supporters van de kustploeg op te warmen voor de wedstrijd. Samen met de supporters gaat Swoop o.a. ook de Sardienendans brengen. De spelers van Oostende kennen reeds het bijhorende dansje zien we op de Facebookpagina van Swoop. Filip D'haeze is ervan overtuigd dat Oostende de Beker van België zal winnen, want hij zegt dat ze de Sardienendans ook nog eens overdoen na de wedstrijd als de spelers de Croky Cup in hun handen hebben.



We zijn benieuwd wie het gaat halen. De wedstrijd zelf tussen Oostende en Zulte Waregem is live te volgen op Eén vanaf 20.10u.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Swoop en Filip D'Haeze

Meer Over:

Swoop Filip D'Haeze

Bio van Marc Coucke

Meer Over:

Marc Coucke Eén