.
Tamsen
maandag 14 juni 2021

Tamsen uit The Voice Kids brengt eerste single uit

Daar gaat over gesproken worden.

Het is 15 maanden geleden dat The Voice Kids stilgelegd werd wegens Coronamaatregelen. Het is 15 maanden geleden dat in de allerlaatste aflevering van The Voice Kids Tamsen Devaere tijdens de knockouts het programma moest verlaten.

Tijdens die 15 maanden heeft de inmiddels 15-jarige Tamsen echter niet stilgezeten. Tamsen tekende een exclusief contract voor 2 jaar bij Look Forward Artists, het management- en boekingskantoor gerund door Jorgen Hoste en Bart Devaere, de papa van Tamsen.

Tamsen bleef ook tijdens de 15 maanden van lockdowns en strikte maatregelen maximaal live en online optreden en vulde YouTube met verschillende covers om het contact met zijn wereldwijde fans te behouden. Zijn maatschappelijk engagement liet hij onder meer zien in de gratis concerten in o.a. woonzorgcentra en in de opname van het nummer “Spiegel” naar aanleiding van de daklozentelling van Koning Boudewijnstichting en als schenking aan Woongift.Gent. Hij schreef niet enkel het lied, maar zong het ook in samen met Sean Dhondt en Guido Belcanto.

Vandaag is de debuutsingle “Talk of The Town” een feit. Het lied werd in co-writing geschreven met David Van den Hende (o.a. Hermitage) en geproduced door Renato Marquez. De wereldwijde release van het nummer staat gepland op vrijdag 18 juni. Vanaf dan is “Talk of The Town” te koop op iTunes, Amazon, … en te beluisteren op alle grote streamingsites.

Vinden we binnenkort Tamsen met “Talk of the Town” bovenaan de hitlijsten? Tamsen zelf hoopt in ieder geval op een zomer en najaar vol optredens!

Bio van Tamsen

Meer Over:

Tamsen