.
News Image

Tandartsen strikken Milk Inc. voor het goede doel

Straks iedereen witte tanden dankzij Milk Inc?


Het geluid van de boormachine bij de tandarts geeft je misschien kippenvel, maar in de Filipijnen klinkt het als muziek in de oren. De VZW Dental Seminars & Missions trekt al een paar jaar naar de Filipijnen en wil er nu een dentaal hospitaal opbouwen. Daarom organiseert het op 4 juni het muziekfestival Dental Mission @ De Schorre. Niemand minder dan Milk Inc. sluit de benefiet af!Een groep tandartsen trekt onder de naam ‘VZW Dental Seminars & Missions’ al een paar jaar als vrijwilligers naar de Filipijnen om daar de nodige tandheelkundige bijstand te verlenen. En dit is ook broodnodig, aangezien er veel regio’s zijn waar de bevolking dit niet kan betalen. Met de volgende missie willen ze de hulpverlening naar een duurzamer niveau tillen. Ze willen namelijk een dentaal hospitaal bouwen op het eiland Talicud. Om dit te financieren organiseren ze op 4 juni het muziekfestival Dental Mission @ De Schorre. Met een indrukwekkende affiche nemen ze je mee op sleeptouw om er een fantastische dag van te maken.

Wie denkt om op het zoveelste festivalletje te stuiten, heeft het mis. Er is nl. een indrukwekkende line-up samengebracht. Om 15.00 uur bijt Nunki de spits af. Met hun warme, elektronisch getinte muziek doet deze band een beetje denken aan Björk. ‘De zingende tandarts’ Inge Stassen, die de ‘Dental Mission song’ inzong, komt haar zangtalent eveneens tonen.

Crazy Sir-G zorgt op zijn beurt dan weer voor de nodige gekheid en vrolijke beats. Maar grote blikvanger is uiteraard Milk Inc. Dit dance duo heeft zich al meermaals bewezen, en zal ook deze keer alles van zichzelf geven. Meezingen (of brullen) is uiteraard toegestaan. De volledige line-up vind je op www.dentalmission.be.W