.
Tanja Dexters
zaterdag 24 december 2022

Tanja Dexters is terug gelukkig: ‘Maar toen viel ik wel in een diepe put’

Ze werd bedrogen door haar partner

Ze is 45, maar kent nog altijd geen angsten. In de speciale slotaflevering van ‘Alex Agnews Fear Factor’ is Tanja Dexters te zien samen met Dominique Persoone. Het heeft een tijdje geduurd voor Tanja terug op televisie verscheen na een turbulente periode, maar nu is ze weer helemaal terug.

“’Fear Factor’ was echt heel tof. Het is wel al even geleden, want we hebben alles opgenomen in juli en september. De uitdagingen waren even groot als destijds bij Walter Grootaers. Ik ben blij dat ik weer op een positieve manier in de aandacht sta. Het is veel geweest, de voorbije jaren”, vertelt Tanja in Humo.

In 2016 kwam het tot een scheiding voor Tanja met haar toenmalige vriend Miguel. Een kantelpunt in de gewezen Miss België haar leven. Tot toen was ze nog nooit echt ongelukkig geweest.

“Ik had een heerlijke kindertijd, ging studeren, behaalde vlot mijn diploma. Ik werd Miss België, mocht de wereld rondreizen, werd verliefd, verloofde me, kreeg een gezond kind. Alles ging goed. Tot de toren instortte en ik, voor het eerst in mijn leven, in het diepe werd gegooid. En dan nog ben ik goed opgevangen, door mijn familie en een paar echte vrienden.”

Een paar jaar eerder waren er al geruchten dat haar man Miguel Dheedene iemand anders zou hebben. Maar dat wuifde Tanja weg. “Maar toen ik terugkwam van de Filipijnen, waar ik ‘Expeditie Robinson 2011’ had gewonnen, stond het op de cover van Dag Allemaal. Ik was toen bereid hem te vergeven. Mensen maken fouten. Maar toen ontkende hij alles in alle talen.”

Bio van Walter Grootaers

Meer Over:

Walter Grootaers