.
Tanja Dexters
donderdag 17 maart 2022

Tanja Dexters maakt een nieuwe start: “Dat maakte het alleen maar erger”

Ze is nu fulltime huismoeder

Ooit was Tanja Dexters een populaire Miss België, een graag geziene gast in allerlei shows en ook een zangeres. Na de breuk met haar toenmalige vriend en papa van haar dochter ging het bergaf met Dexters en kwam ze steeds vaker negatief in het nieuws. Een auto-ongeluk, grafschennis, vechtpartijen of drugsgebruik, Tanja werd er regelmatig aan gelinkt. Al die beschuldigingen dat eiste zijn tol.

“Die drugszaak zorgde voor heel wat stress. Maar ik heb mij het slechtst gevoeld vlak na mijn scheiding. In die twee jaar dat ik vrijgezel was, zat ik echt in de put en deed ik stommiteiten om mijn problemen te vergeten. Dat maakte de situatie alleen maar erger. Maar ik voel me al lang opnieuw gelukkig. De scheiding dateert van zes jaar geleden en ik ben al vier jaar samen met mijn vriend”, luidt het in Story.

De relatie van Tanja en haar vriend verliep in het begin wat moeizaam omdat ze allebei uit een andere relatie kwamen. Maar dat is ondertussen allemaal van de baan. “Ik heb eindelijk een nieuwe balans gevonden. De structuur in mijn leven doet me deugd, een hele verademing. Uiteindelijk ben ik gewoon een moeder, huisvrouw en geliefde.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters