.
Tanja Dexters
donderdag 4 januari 2024

Tanja Dexters: “Onze eerste date liet een jaar op zich wachten”

Het was meteen koekenbak

Tanja Dexters zal 2023 niet snel vergeten. Het was het jaar waarin ze ‘ja’ zei tegen haar man Michael Peeters en dat na een relatie van 5 jaar met heel wat ups en downs.

Tanja en Michael leerden elkaar kennen tijdens een modeshow in de zaak van Michael. Tanja had net een kledinglijn uit en die mocht daar gepresenteerd worden.

“Ik zei tegen haar: ‘De frigo zit vol met champagne. Neem zoveel als je wilt!' En dat deed ze”, lacht Michael. “ Maar het heeft nog een jaar geduurd tot onze eerste date. Michael was nog samen met de moeder van zijn kind en ik had een relatie met Gillian, een jonge flik”, vult Tanja aan in Het Laatste Nieuws.

De relatie van het koppel verliep behoorlijk turbulent in het begin. Michael was nogal op vrijgezellentour en hij had niet meteen de intentie om een nieuwe relatie te beginnen.

“Tijdens onze eerste date wilden we eigenlijk allebei een leuke date, zonder meer. We zijn elke dag blijven afspreken want er hing magie in de lucht. Toen onze relatie twee maanden later uitlekte in een weekblad, sloeg Michael in paniek. Zijn omgeving vond het maar niets dat hij samen was met mij. Hij zette er een punt achter.”

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters