.
Tanja Dexters
zaterdag 9 juli 2022

Tanja Dexters trekt het zich allemaal niet meer aan

Ze geniet van het leven

Wanneer er iets over Tanja Dexters wordt geschreven, is het niet altijd even positief. Nochtans heeft de gewezen Miss België zich herpakt en probeert ze nu een ander en beter leven te leiden.

En daar hoort volop genieten van de zomer volledig bij. Dit keer geen cocaïne of cannabis in de buurt, alleen maar vitamine zon en het gezelschap van haar partner en dochter.

Tanja is een echte huismoeder geworden en daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad. Ze voelt zich gelukkiger dan ooit. “Ik heb eindelijk een balans gevonden. De structuur in mijn leven doet me deugd”, zegt ze in Tv Familie.

Uitgaan, dat doet Tanja niet meer. Of toch niet zo vaak. Want Tanja moet toegeven dat ze nog altijd erg kan genieten van een glas. Wanneer ze een foto op social media plaatst met een fles wijn in de hand, kan die wel nog altijd op de nodige kritiek rekenen.

Zo reageert de één met ‘Nog altijd niet op het rechte pad, zo te zien’. Terwijl anderen haar groot gelijk geven en vinden dat ze van het leven mag genieten. Al lijkt het niet of de commentaren Tanja raken. Zij heeft de voorbije jaren zoveel te verwerken gekregen, dat ze nu wel tegen een stootje kan.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters