.
News Image

Tatyana Beloy: “Ik wil iedereen die kans geven” 

Ze helpt hen hun dromen waar te maken 

Je hebt misschien ooit al gehoord van vzw Supastar. Het is allemaal opgericht door presentatrice en actrice Tatyana Beloy en daarmee wil ze kinderen graag de kans geven om hun dromen waar te maken.

Ze kunnen er musical maken, toneellessen volgen, danslessen en tal van andere workshops. Hiermee wil Beloy hen helpen om hun dromen waar te maken en de kinderen hun passie te laten volgen.

“Elke vrijdag tijdens de kampweken organiseren we een show waarbij de kinderen alles kunnen tonen wat ze geleerd hebben. Er wordt daarbij gehamerd op het wisselen van rijen, zodat elk kind de kans krijgt om vooraan te staan”, legt Beloy uit in De Morgen.

En dat vindt Tatyana erg belangrijk. Als choreografe wil je op zo’n momenten eigen de beste centraal stellen, maar voor haar primeert het dat dat meisje dat dezelfde droom heeft, maar niet kan volgen, ook haar eigen moment heeft.

Dat is een pijn die Tatyana maar al te goed herkend van vroeger. Ook zij werd niet altijd gezien of gekozen omdat ze soms niet als de beste kon zingen of dansen.

“Ik wil nu iedereen die kans geven. Ook het meisje met dwerggroei dat er afgelopen jaar bij was. Doe het ook maar even, hè: opboksen tegen al die fashion girls, die ook aanwezig zijn bij ons.”

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy