.
News Image

Temptation Island: Louise breekt

Het hart van Louise breekt als ze de beelden van Marvin ziet.


Na amper 4 dagen Temptation Island lag Marvin al in bed met twee van de tien verleidsters. Marvin kon het niet laten om zijn vriendin Louise te bedriegen. Op het einde van de aflevering van vorige week was duidelijk te zien hoe Chiara en Marvin de liefde aan het bedrijven waren. Op dag 5 heeft Marvin alweer spijt van wat hij gedaan heeft. Alweer want hij vond het ook al erg te beseffen dat Louise de beelden van zijn eerste keer (en toen sliep hij gewoon samen met een verleidster) te zien zou krijgen tijdens het kampvuur. Maar ook de andere deelnemers worden zwakker.

De dames die de uitdaging aan gaan om hun relatie in Thailand te testen wennen echt wel aan het resort en aan de mannen. Vooral het feit dat de verleiders zich rustig houden voelt goed aan. Luc kon vorige week de verleiding van Jolyn en Lindsey weerstaan. Zij probeerden Luc te verleiden maar die besloot vroeg te gaan slapen, deze keer trouwens in z'n eentje. Het is trouwens Luc die geschrokken is van Marvin. Ook Rigolio baalt dat hij Chiara bij Marvin in bed ziet liggen. En dan moet je weten dat Marvin de dag ervoor nog aan het huilen was omdat hij schuldgevoelens had tegenover zijn vriendin Louise.

De andere mannen op het eiland vrezen dat Louise gaat flippen. Maar ze denken ook aan hun eigen vriendinnen want ook zij gaan deze beelden te zien krijgen en gaan mogelijk ook aan hun eigen mannen denken. Marvin geeft toe dat hij alle remmen los gelaten heeft. Marvin is dan ook meer dan terecht bang voor wat hij mogelijk kapot heeft gemaakt. Maar er zijn er nog met een probleem. Haroon heeft het niet makkelijk om zijn hormonen onder controle te houden en blijft daarom extra lang in bed liggen. Haroon beseft maar al te goed dat hij zwakker aan het worden is omdat het tussen hem en de dames steeds gezelliger aan het worden is.



Toch hoopt Haroon het vertrouwen met Ayse niet te schaden. Hij beseft dan ook dat hij het muurtje rond hem terug hoger moet maken maar zal dat wel lukken? Lindsey ziet in hem namelijk een makkelijke prooi en zij wil zich volledig op hem concentreren nadat zij er niet in geslaagd is om Luc te verleiden. Marvin heeft het bijzonder moeilijk in het resort. Hij heeft de grens van het toelaatbare overschreden en dat beseft hij maar al te goed. Er zijn voor hem belangrijkere dingen in het leven dan een kort avontuurtje en besluit voor Louise te kiezen en zijn koffers te pakken.



In het andere resort mist Louise haar vriend Marvin. Hij is zo perfect op alles, ik vind hem echt super, vertelt ze aan de kijkers niet wetende wat haar die avond nog staat te wachten. Louise hoopt op leuke beelden en besluit met een positief gevoel naar het kampvuur te vertrekken. En ook de andere dames denken zo. De mannen mogen dan misschien wel eens één keer geflirt hebben met een verleidster maar daarom zijn ze niet noodzakelijk tijdens het hele verblijf op Temptation Island losbandig. Ook Ayse wil weten of haar Haroon ondertussen volledig voor haar gekozen heeft of niet.

Luc krijgt de reactie van zijn vriendin Jolien te zien op de beelden die zij over Luc gezien heeft. Luc ziet een huilende Jolien maar merkt ook dat zij zegt dat ze denkt dat er mogelijk niets gebeurd is. Luc is een afspraak niet nagekomen maar er is echt niets gebeurd in bed en denkt dat Jolien hem trouw zal blijven. Jolien was vooral geschrokken dat ze al na twee dagen deze beelden te zien zou krijgen. Jolien zal niet oordelen vooraleer ze een uitleg gekregen heeft. Luc mag blij zijn met zo'n vrouw in zijn leven. De nieuwe beelden van Luc die een verleidster masseert worden al bij al goed onthaald bij Jolien en ze is blij dat er verder geen beelden meer zijn. Opgelucht zelfs.



Regilio en Kirsten zijn tot hiertoe bespaard gebleven van harde beelden. Zij hebben blijkbaar goede afspraken gemaakt en lijken zich daar netjes aan te houden. Regilio weet dat Kirsten wel eens gevaar zou kunnen lopen als ze teveel gedronken heeft. Maar voorlopig heeft Kirsten haar drankgebruik in de hand. Bovendien weerstaat ze netjes aan de avances van de verleiders. Er is echter één dame die veel interesse heeft in Regilio. Kirsten hoeft zich na het bekijken van de beelden van Regilio geen zorgen maken. Zeker als niet omdat één van de verleidsters beweert dat ze hetzelfde type is als Kirsten. Kirsten weet meteen dat dat zeker niet zo is en lacht alles weg. Het vertrouwen in haar Regilio is bijzonder groot.



Haroon krijgt brave beelden van zijn Ayse te zien. Zij kon tot hiertoe alle verleiding weerstaan. Maar is dat wederzijds? Ayse is bijzonder zenuwachtig en weet niet wat ze moet verwachten. Tijdens het eerste kampvuur vertelden twee verleidsters dat Haroon uit het zicht van de camera's wel flirtte. Opnieuw krijgt Ayse een gesprek tussen twee verleidsters te zien die het over het flirten van Haroon hebben. Lindsey is er zeker van dat Haroon tegen het einde van Temptation Island door de mand is gevallen. Op welke manier ook. Haroon zal zijn echte kant ongetwijfeld laten zien. Ayse is er niet gerust in. Louise zegt tegen Ayse dat het 'maar' woorden zijn. Toch is Ayse op haar hoede met wat ze te zien kreeg. Ayse hoopt dat Haroon zijn belofte nakomt en dat hun relatie Temptation Island zal overleden.



En dan is er de zwakke schakel: Marvin. Hij krijgt de reactie van Louise op de beelden van het vorige kampvuur te zien. Marvin ziet Louise die tegen haar tranen vecht. Ze vertelt over een fantastische strandwandeling met Marvin en stelt vast dat ze blijkbaar makkelijk vervangbaar is en dat ze dan toch niet zo speciaal is voor Marvin. Marvin beseft dat hij blij moet zijn met zijn Louise. Marvin wil nog altijd stoppen en krijgt de kans om nog één nacht door te brengen op het resort voor hij beslist of hij écht naar huis gaat of niet. Zal de nacht raad brengen? Louise keek enorm uit naar dat moment want ze is razend benieuwd om aan de weet te komen op welke manier haar vriend Marvin zijn verjaardag heeft gevierd. In eerste instantie krijgt zij nog leuke beelden te zien van de verleidsters die voor de jarige Marvin happy birthday zingen. Niets mis mee natuurlijk en Louise is echt blij om te zien dat Marvin lacht. Ze gunt haar vriend deze verjaardag maar krijgt nadien beelden van een toffe nacht te zien. Voor Marvin dan toch want het tweede fragment dat Louise ziet is een beeld van Marvin die met een andere vrouw in bed ligt. Louise ziet opnieuw een ander meisje in de armen van Marvin en kan daar blijkbaar mee leven. Maar bij het laatste fragment krijgt ze het hoogtepunt van een vrijpartij tussen Chiara en Marvin te zien. Deze keer is er totaal geen sprake van een mogelijke manipulatie van de beelden die Louise te zien krijgt. De makers konden vorige week nog verschillende fragmenten zodanig monteren dat ze bepaalde zaken konden insinueren. Maar de beelden van de vrijpartij zijn wat ze zijn: Marvin ging vreemd met Chiara. De andere drie dames zitten met de handen voor hun mond van verbazing en willen Louise troosten. dit komt echt niet goed, ik zweer het, reageert ze terwijl ze zich sterk probeert te houden.

Op weg naar het resort breekt Louise en zet ze het op een lopen. Ze zondert zich met de hulp van Ayse van de rest af en begint keihard te huilen. Louise is duidelijk gekwetst. Ayse voelt met Louise mee want haar Haroon ging ooit ook vreemd. Louise ligt huilend op de grond in de badkamer. Nou, was me dat weer een straffe aflevering van Temptation Island. Hoe gaat het volgende week verder? Er staan volgende week weer dates op het programma en het is in de preview duidelijk te merken dat Haroon volgende week wel eens buiten de lijntjes zou durven kleuren. Met Lindsey of toch met een andere verleidster?