.
News Image

The Band-finalisten knallen met Sarah Bettens, Ozark Henry en Noah Cyrus

Vrijdag drie toppers in tweede liveshow van The Band.


Verbazing alom aan het einde van de eerste liveshow van The Band. Niet de jury, niet de kijkers, maar wel de jongens zelf zullen beslissen wie ze verder meenemen in de wedstrijd: Job of Kai. Wie is de volgende die na Brihans The Band moet verlaten, nog voor de tweede liveshow van start gaat? De 11 resterende kandidaten staan sowieso nog 1 keer samen op het podium om de show af te trappen op een Nederlandstalige versie van Only Girl in The World van Rihanna.

Laura Tesoro kondigde het vorige week al aan: in de tweede liveshow van The Band staan de jongens niet alleen op het podium. De 10 worden opgedeeld in 5 duo’s en zingen aan de zijde van enkele nationale en internationale artiesten. Lennart & Glen brengen samen met Sarah Bettens haar grootste K’s Choice-hit Not An Addict. Wytse & Alec zingen met haar The Ballad of Leah and Paul. Ozark Henry deelt het podium eerst met Joost & Laurens op I’m Your Sacrifice en brengt vervolgens met Andy en Job of Kai zijn nieuwe single A Dream That Never Stops. Noah Cyrus, de zus van wereldster Miley, performt ten slotte samen met Jelle & Jannes op Make Me Crazy.Nadat de 5 trio’s hun nummer hebben gebracht is het aan de kijker thuis om zijn 2 favoriete combinaties door te sturen naar volgende week. Dat kan via de VTM-app, vtm.be of sms naar 6620. Welke 4 kandidaten zijn zo zeker van een plek in de halve finale?

Nog 6 jongens voelen nadien het hart in de keel kloppen wanneer ze de jury moeten overtuigen met hun solo. Dat doen ze met songs die een bekende meisjesnaam in de titel hebben. Van Anja tot Jennifer Jennings. Van Irene tot Satelliet Suzy. En van Louise tot Manon of Suzanne. Aan Kris Wauters, Min Hee Bervoets, Slongs Dievanongs en Nielson om te bepalen voor wie aan het einde van de show het doek valt en welke 2 kerels hun lot noodgedwongen in de handen van de groep moeten leggen…The Band, vrijdag om 20.35 uur op VTM.
Bio van Noah Cyrus, Ozark Henry en Sam Bettens