.
Chris Gibson van Gibson Brothers
dinsdag 29 juni 2021

The Gibson Brothers vervolledigen line-up Night of the Proms Summer Edition

Dat gaat wat geven in Koksijde.

Night of the Proms Summer Edition zal deze zomer doorgaan op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli 2021 op het Kerkplein in Koksijde. Aan de line-up werd The Gibson Brothers toegevoegd. De hitmachine The Gibson Brothers uit Martinique brengt hun salsa vibes naar het Kerkplein in Koksijde deze zomer. Eerder werden ook al Ozark Henry, Stan van Samang, John Miles, Bart Peeters, The Starlings, Sylver en fluittist Gabor Vosteen toegevoegd.

Night of the Proms 'Summer Edition' wordt het eerste optreden van The Gibson Brothers na corona. Ze hebben geen moment getwijfeld om terug in België op te treden. Dat vertelde Chris Gibson aan Radio 2: "Over zo'n fantastische kans moesten we niet lang nadenken. België is voor ons heel belangrijk, want 40 jaar geleden is onze carrière hier begonnen. Na alles wat er gebeurd is in het afgelopen jaar is het voor ons een gigantische eer om terug te beginnen in België, waar we zo'n trouw publiek hebben".

Ook op de 'Summer Edition' zullen de artiesten begeleid worden door een groot orkest. "Met zo'n fantastisch orkest zal ons optreden van een hoger niveau zijn en een heel andere dimensie krijgen dan het publiek normaal van ons gewoon is. De show wordt een echt spektakel!", vertelt Chris Gibson.

De coronamaatregelen worden op de voet gevolgd. Momenteel worden er enkel zitplaatsen aangeboden, is tussen elke reservatie van tickets een vrije stoel voorzien en is een mondmasker niet langer verplicht tijdens het concert (wanneer het publiek op hun stoel zit). Ook een negatieve PCR-test of vaccinbewijs is niet nodig volgens de huidige protocollen.


Night of the Proms Summer Edition met The Gibson Brothers, The Starlings, Sylver, John Miles, Ozark Henry, Stan Van Samang, Gabor Vosteen en Bart Peeters vindt plaats op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli 2021 om 20.30 uur op het Kerkplein in Koksijde. De laatste tickets zijn momenteel in verkoop via summeredition.notp.com.