.
Kevin Janssens, Bart Cannaerts, Julie Van den Steen, Andy Peelman, Tine Embrechts in The Masked Singer
zondag 5 februari 2023

The Masked Singer licht een tipje van de sluier op over enkele kandidaten

Ontdek het hier!

Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is nog niet goed en wel begonnen of mensen raden er al op los naar wie Tovenaar, Raaf, Foxy Lady en alle andere gemaskerde BV’s kunnen zijn. Één naam lijkt opvallend veel terug te keren voor Foxy Lady.

Heel wat mensen verdenken namelijk Linda Mertens. Zij zou zich schuil houden onder het masker van de sluwe groen geklede vos. Maar is zij het ook? Aan de hand van de tips kan het in ieder geval wel.

Opvallend is het haarspeldje in de haren van Foxy Lady. Linda droeg in haar jaren bij Milk Inc ook heel vaak zo’n spelde in haar haren. Bovendien heeft Foxy Lady het op de site van VTM ook over een onderduikadres. Is Linda Mertens toevallig een paar jaar geleden niet een beetje van de aardbol verdwenen toen haar dochtertje ziek werd?

Maar er blijven steeds meer en meer tips komen die wel eens naar Linda Mertens zouden kunnen verwijzen. Zo heeft ze het ook over ‘Duizend Sterren’, wat dan weer naar Regi kan verwijzen en haar deelname aan ‘Sterren Op De Dansvloer’.

Maar Linda is niet de enige wiens naam circuleert voor Foxy Lady. Ook Pommelien Thijs en Pauline Slangen worden vaak genoemd. Wij zijn in elk geval heel benieuwd wie er verscholen gaat achter Foxy Lady.