.
Thomas Van Goethem
maandag 23 januari 2023

Thomas Van Goethem bijna op de knieën voor Pommelien Thijs

Ze moest nog eens auditie komen doen

Een aantal jaar geleden, toen Pommelien Thijs nog niet zo bekend was als nu, deed de zangeres auditie voor #LikeMe. Ze ging voor de rol van Camille, maar werd niet geselecteerd. Dat zorgde er toch even voor dat Thijs in zak en as zat.

“Net voor de opnames van de eigenlijke reeks zouden beginnen, was de rol van het hoofdpersonage Caro vrijgekomen. Ik heb Pommelien opgebeld en bijna gesmeekt om opnieuw auditie te doen”, zegt Thomas Van Goethem in De Morgen.

Maar Pommelien stond niet meteen te springen om terug auditie te doen. Ze wilde haar hart niet nog eens laten breken. Maar dat was buiten Thomas gerekend, die er op dat moment al vrij zeker van was dat Pommelien de rol zou krijgen.

“Ze is toch gekomen en de rest is geschiedenis”, lacht hij. Voor de reeks waren er meer dan 800 audities en dat is een heel pak. En één van die 800 was dat andere supertalent Camille Dhont.

“Ze was toen nog echt een kind en dus niet klaar voor de job. Ik heb veel kinderdromen stukgemaakt, en dat is jammer genoeg een deel van de job. Maar toen de rol vrijkwam en Camille opnieuw auditie deed… dat was fenomenaal. Plots stond er een diva voor ons.

Haar gedrevenheid en werkethiek was en is ongezien. Dus kreeg ook zij een rol in de reeks”, zegt Thomas nog altijd heel tevreden.

Bio van Thomas Van Goethem

Meer Over:

Thomas Van Goethem