.
Thomas Van Goethem
zondag 15 januari 2023

Thomas Van Goethem: “Hij is altijd kind gebleven”

Ze zijn goede vrienden

Fans van ‘#LikeMe’ zijn in de rouw. Momenteel loopt op Ketnet de vierde en allerlaatste reeks van ‘#LikeMe’ en daarna komt er een einde aan het verhaal van Caro, Camille, Vince, Yemi en alle anderen.

Dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van Hugo Sigal, die de directeur van de school speelt in de reeks. Thomas en hij zijn goede vrienden.

“Ik heb dagelijks contact met hem. Wij zijn heel goeie vrienden. De reden waarom wij zo goed overeenkomen – ondanks het grote leeftijdsverschil – is zijn enthousiasme. Hugo is diep vanbinnen een kind gebleven, en dat was Nicole ook”, vertelt Thomas in Dag Allemaal.

Net zoals bij veel vrienden, familie en collega’s kwam het afscheid van Nicole erg onverwacht. En Thomas voelt dat Hugo het afscheid van Nicole nog een plaats moet geven. Maar hij is er ook van overtuigd dat Hugo maar wat graag alweer op een podium of voor de camera zou willen staan.

“Hij wil niet dat het voorbij is voor hem. Onlangs was hij in de studio voor extra opnamen, en ondanks zijn verdriet zag ik weer die sprankel in zijn ogen. Hij is zo fier op wat hij in ‘#LikeMe’ gepresteerd heeft, al zal het vierde seizoen behoorlijk pittig zijn voor hem om te zien.”