.
Thomas Van Goethem
dinsdag 3 januari 2023

Thomas Van Goethem: “We moesten op tijd stoppen om geloofwaardig te blijven”

Vierde en laatste seizoen van #LikeMe.

We mogen Thomas Van Goethem dankbaar zijn. Dankzij hem maakten we kennis met #LikeMe en met talenten als Camille en Pommelien Thijs. Het nieuwe jaar is gestart en dat wil zeggen dat heel binnenkort ook het nieuwe en laatste seizoen van #LikeMe op de buis komt.

“Ik heb altijd gezegd: van het moment dat het verhaal klaar is, stoppen we ermee. Uiteindelijk hebben we de beslissing om de tv-reeks te laten eindigen samen genomen. In het eerste seizoen zaten Caro en co in het derde middelbaar, nu studeren ze af. Om geloofwaardig te blijven moet je op tijd stoppen, hoe pijnlijk dat ook is”, klinkt het bij Thomas in Dag Allemaal.

Thomas beseft wel dat het deels dankzij hem is dat er een heleboel nieuwe artiesten onze hitparades veroveren, maar probeert er vooral heel nuchter onder te blijven.

“Ik ben vooral blij dat ik de kans kreeg om ‘#LikeMe’ te maken en erin geslaagd ben om uit honderden kandidaten de juiste talenten te kiezen. Ik ben zo fier als ik die gasten bezig zie. Zij doen iets met wat ze bij ons geleerd hebben.”

Het nieuwe seizoen van ‘#LikeMe’ start op woensdag 11 januari op Ketnet. Dit is het 4de en allerlaatste seizoen. Maar het wordt ongetwijfeld weer een seizoen met enkele fantastische hits erin!

Bio van Thomas Van Goethem

Meer Over:

Thomas Van Goethem

Bio van Camille, Pommelien Thijs en #LikeMe