.
Tom Coninx
donderdag 22 februari 2024

Tientallen pijnlijke geruchten doen ronde over ex van Tom Coninx

Er zijn zelfs getuigen

De vrouw die beweert dat haar dochtertje Tom Coninx als vader heeft, heeft veel meer op haar kerfstok dan veel mensen zouden vermoeden. Ze heeft rijke mannen opgelicht en is zelfs veroordeeld door de politie.

Getuigen, mensen uit de nauwe vriendenkring van de vrouw, zijn het beu en vertellen hun verhaal aan Dag Allemaal. Djoeke Van Houcke moet gestopt worden en dringend.

Zo krijgt Dag Allemaal een bericht voorgelegd dat een van haar veroveringen toegestuurd heeft gekregen. Het gaat om een waarschuwing om haar zo snel mogelijk de rug toe te keren.

En dan is er natuurlijk nog Tom Coninx. Hij beweert al jaren dat hij niet de vader van haar kind is, en hij lijkt gelijk te hebben. Want hij is niet de eerste man wie ze dat wil laten geloven.

“Het gonst van de geruchten rond Djoeke. En er is één rode draad: ze kickt op geld, en gebruikt de ene na de andere man om haar doel te bereiken. Er zijn zoveel verhalen, dat van Tom Coninx is er maar een van. Ik vind dat hij het recht heeft om haar achtergrond te kennen, zodat hij haar verzinsels eindelijk achter zich kan laten. Niemand verdient om in Djoekes web terecht te komen.”

Bio van Tom Coninx

Meer Over:

Tom Coninx