.
Tijs Vanneste in De Kemping
donderdag 22 april 2021

Tijs Vanneste: “dat voelde niet helemaal juist aan voor mij”

Aan dit programma wilde Vanneste niet meewerken...

Tijs Vanneste zien we tegenwoordig aan het werk in ‘De Kemping’ op één. Jef Van Echelpoel gaat in gesprek met jongeren die moeilijk werk vinden. De keuze voor televisie nam de tattoo-artist niet zomaar…

“Tv heeft een grote impact op hoe mensen je bekijken, dus moest het iets zijn waarin ik mezelf volledig kon vinden”, vertelt Tijs Vanneste in Story. Eerder werd Tijs al gevraagd voor het VTM-programma ‘De Wereld Rond Met 80-Jarigen’, maar daarvoor bedankte hij.

“Omdat het niet helemaal juist aanvoelde voor mij en ik gewoon mezelf wil kunnen zijn. Ik bén geen presentator. Bij mij is tv toevallig op mijn pad gekomen. Ik vind dat plezant, zolang het op mijn voorwaarden kan”, verduidelijkt Tijs Vanneste in Story.

Als televisiegezicht zal hij wel meer aandacht krijgen dan als zijn alter ego Jef Van Echelpoel: “Dat besef ik maar al te goed en dus vecht ik daar ook niet tegen. Maar ik ga er ook zeker niet bewust naar op zoek. Op dat vlak ben ik misschien een atypische BV. Ik zal ook niet in panels van tv-spelletjes zitten, die aandacht zegt mij echt niks”, aldus Tijs Vanneste in Story.

Bio van Tijs Vanneste

Meer Over:

Tijs Vanneste