.
Tijs Vanneste
zondag 15 september 2024

Tijs Vanneste doet opvallende onthulling over Niels Destadsbader

Wat heeft hij te vertellen?

Dat Tijs Vanneste niet alleen een bekende zanger is, maar ook een bekende zetter van tattoos, dat weet iedereen. En binnenkort heeft hij een wel heel bijzondere klant.

Op een festival ontmoette Tijs een jongeman die heel erg de aandacht opeiste van de zanger. Tijs vond de man zo druk dat het bijna irritant werd. Hij was erg aanwezig en had ook nog eens erg flauwe humor.

Hij voerde de man een klein beetje dronken in de hoop dat het zou beteren, maar helaas. En dat was voor de zanger het moment om de jongeman een belofte te doen. Tijs gaat de man tatoeëren, op zijn koste.

Op de ene bil gaat hij een drukvat tekenen, omdat de man zo druk is, en op de andere bil komt een portret van Niels Destadsbader. Waarom Niels? Wel Vanneste vond de humor van de man al even flauw als de woordmopjes van zijn bekende collega en zanger Niels Destadsbader.

Metejoor die ook aanwezig was tijdens het interview met Tijs en Radio 2 kan het niet laten om zelf ook nog een mopje te maken. "Binnenkort loop ik dus rond met een tattoo van een drukvat en Niels", lacht hij.