.
Tina Bride
maandag 5 augustus 2024

Tina Bride: “Dat was heel handig als ik niet herkend wilde worden”

Ze heeft ze niet meer

Begin de jaren 2000 was Tina Bride niet uit de hitparade weg te slaan. Ze scoorde hits met nummer als ‘Mr. Sun’ en ‘Don’t Give Up’ en ze werd zelfs de Vlaamse Britney Spears genoemd, schrijft Het Belang Van Limburg.

Ze werd ook getypeerd door de bandana die ze altijd droeg, maar die collectie bandana’s heeft ze ondertussen toch weggedaan.

“Die bandana was wel handig. Als ik eens geen zin had om herkend te worden op straat, droeg ik er geen. Dan zag je de mensen wel kijken, maar ze twijfelden. Met bandana werd ik steeds aangeklampt en vroegen ze een handtekening of foto. Dat was leuk - ik ga daar niet over liegen, dat streelt je ego - maar niet op ieder moment. Ik heb die bandana's heel lang geleden weggedaan. Soms heb ik wel spijt dat ik er geen heb bijgehouden voor mijn dochtertje om mee te spelen”, glimlacht ze.

Die carrière is ondertussen zo’n 20 jaar geleden en ondertussen werkt de zangeres als fotografe. Toch maakte ze onlangs even haar comeback bij ‘Tien Om Te Zien’.

“Het was echt zalig, pure nostalgie. Ik had gezonde zenuwen, wat normaal is na al die jaren. Maar alles is goed gegaan. Het leek helemaal niet zo lang geleden. Het voelde heel normaal. Ik heb dan ook niet getwijfeld toen ze mij vroegen. Ik was blij dat ze aan mij gedacht hadden.”

Bio van Tina Bride

Meer Over:

Tina Bride