.
Tina Bride
woensdag 31 juli 2024

Tina Bride: “De tijden zijn zo veranderd” 

Ze durfde het niet te zeggen 

Tina Bride heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze op vrouwen viel. Toch heeft ze het moeilijk gehad met haar geaardheid, want behalve vrienden en familie wist niemand het.

“Ik durfde het aan niemand te vertellen omdat ik me ‘anders’ voelde. Ik was ook stapelverliefd op m'n lerares, wat me dan wel het voordeel gaf dat ik haar lieveling wilde zijn en bijgevolg altijd de beste resultaten behaalde op rechtspraktijk en sociale wetgeving. Moeilijke vakken, maar voor mij fijn om te leren. Ik heb haar dat ook nooit durven te vertellen en ik huilde mezelf 's nachts in slaap... Dus ja, het was erg moeilijk”, zegt ze in Dag Allemaal.

Toen ze uiteindelijk 17 was, had ze haar eerste lief. Ze voelde zichzelf een laatbloeier, maar ze wist simpelweg van niet beter.

“Veel op stap gaan interesseerde me niet, omdat mijn schoolvriendinnen dan over jongens giechelden en tja.. Ik wou niet doen alsof... Nu mag iedereen weten dat ik op vrouwen val. Tegenwoordig kan ik hand in hand met 'n vriendin over straat lopen. Ach, de tijden zijn veranderd.”

Bio van Tina Bride

Meer Over:

Tina Bride