.
Tine Embrechts
donderdag 30 maart 2023

Tine Embrechts: “Wat wij hebben is echt heel bijzonder”

Ze kennen elkaar al meer dan 40 jaar

Een job hebben in de media, het betekent veel vrijheid, maar het betekent ook dat er veel opgeofferd moet worden. Dat weet ook Tine Embrechts. Zij moet geregeld etentjes missen met vriendinnen door haar job.

“Maar ik voel me daardoor geen slechte vriendin, want mijn vriendinnen weten dat het erbij hoort. En als ik tijd heb, ben ik de eerste om ze te contacteren. Maar ik mis ze wel, als ik ze een tijdje niet hoor of zie. Dat zeker”, klinkt het bij Tine in Primo.

De vriendinnengroep van Tine kent elkaar al bijna veertig jaar en hun vriendschap wordt elk jaar waardevoller en waardevoller.

“We hebben elkaars kinderen weten geboren worden, we hebben elkaars echtscheidingen meegemaakt, noem maar op. We weten alles van elkaar. Wat wij hebben, is echt heel bijzonder.”

De vriendinnen van Tine hadden nooit echt in de gaten dat Tine actrice wou worden. Zij kenden haar vooral als een verlegen meisje dat leefde in haar eigen wereld. “Ik was niet zo’n tafelspringer. Helemaal niet. Maar mijn vriendinnen vonden me wel altijd een beetje raar.”