.
Tine Embrechts
vrijdag 24 juni 2022

Tine Embrechts: “Ze moet niet meer aan onze deur komen”

Hij heeft er toch iets positiefs uitgehaald

Je zoon of dochter liefdesverdriet zien hebben, het kan je moederhart volledig doen breken. Toen Oscar, de zoon van Tine Embrechts voor het eerst een relatiebreuk kreeg te verwerken stond ze op alle momenten klaar voor haar zoon, om hem troost te bieden.

“The first cut is the deepest en het was een héél diepe. Als moeder beleef je dat toch mee. Je komt dingen te weten over jezelf die je niet wist. Maar ik heb vier zonen, er zullen dus nog partners over de vloer komen. Dan moet je je plaats daarin kennen”, zegt Tine in Dag Allemaal.

Oscar verwerkte die breuk door muziek te gaan maken. Muziek die hij nu uitbrengt op zijn eerste EP als OSKI. En daar zitten bijzondere teksten tussen.

“’In Place’ op die EP vraagt het liefje: ‘Wat vindt je mama van mij?’ Geen enkele moeder vindt een meisje leuk dat haar zoon kwetst’, is het antwoord. En dat is ook zo! Je wilt dan roepen: ‘Dikke trut!’ Ze moet ook nooit meer aan onze deur komen staan.”

De breuk van haar zoon met het meisje zit Tine hoog, ondanks dat Tine goed genoeg beseft dat iedereen fouten maakt. “Het zijn jonge mensen, laat ze maar doen, daar mag je je niet tussen wringen. Maar goed, ze heeft er ook voor gezorgd dat hij prachtige songs heeft kunnen maken. Dat is toch iets positiefs.”

Download onze app voor Android of iOS