.
Tinne Ceupens in Familie - aflevering 7248
maandag 26 juni 2023

Tinne Ceuppens moet op haar lip bijten aangaande seizoensfinale ‘Familie’

“Ik schrik van de grote betrokkenheid van de ‘Familie-fans’”

Aan de schoolpoort van haar zoontje krijgt ze regelmatig opmerkingen over haar personage en het verloop van alles in ‘Familie’, de serie waarin ze een plotse comeback kreeg.

“Dan vragen ze mij: ‘Zeg, wat is dat daar allemaal tussen Sam en Niko?’ Dan bijt ik op mijn lip, ik verklap niks. Ook tijdens het winkelen word ik aangesproken. Dan hoor ik achter mij ‘Sam’ fluisteren. Ik vind die aandacht wel fijn, al blijft het wat vreemd om als Sam aangesproken te worden”, onthult Tine aan TV Familie.

Ook op social media komen er heel wat reacties op het draagmoederschap. “Ik scrol er soms door en dan schrik ik van de grote betrokkenheid van sommige ‘Familie’-fans. Het is leuk te lezen hoe ze begaan zijn met het verhaal. Dat ze vragen of bedenkingen hebben over dat draagmoederschap vind ik oké. Sommige commentaren gaan ver, maar ik heb gelukkig geen enkel hatelijk bericht gelezen”, aldus Tine Ceuppens.

Ook op het feit dat Mieke als naïef wordt ervaren, heeft Tine niet echt veel commentaar. Volgens haar zijn we dat allemaal als we écht iets heel graag willen.

Bio van Tinne Ceuppens

Meer Over:

Familie Tinne Ceuppens