.
Tine Oltmans
woensdag 2 februari 2022

Tinne Oltmans neemt wat gas terug: “Het werd wat teveel”

Ze heeft amper stilgezeten

Muzikaal was het even stil rond Tinne Oltmans. Ze lanceerde twee singles ‘Verdrijf me’ en ‘Op een dag’ en daarna volgde geen derde single meer. De zangeres en actrice was druk bezig met de telenovelle 'Lisa', maar is haar liefde voor zingen nog niet vergeten. Begin februari lanceert Oltmans een nieuwe single ‘Voel wat ik voel’.

De balans tussen werk en privé was voor Tinne het afgelopen jaar, volledig uit balans. Ze werkte aan een razendsnel tempo aan 'Lisa' en voor privé was er nog maar weinig tijd. Dat wil ze in 2022 graag anders zien. “op het eind van de zomer van 2021 heb ik wel gemerkt dat het evenwicht compleet zoek was. Na de eerste lockdown mocht het ineens allemaal weer, en was ik er vol enthousiasme meteen keihard ingevlogen. In de week stond ik op de set van Lisa en tijdens het weekend draaide ik in Nederland de lm MISFIT . Maar dat werd na een tijd toch wat te veel.”

Tinne heeft geluk gehad, in tegenstelling tot veel van haar collega’s, dat ze aan het werk is kunnen blijven. Mijn tv-werk kon ik, onder de geldende maatregelen, grotendeels verderzetten. Maar concerten heb ik amper kunnen spelen. In augustus 2020 bracht ik mijn eerste solosingle uit, maar daarmee heb ik nooit mogen optreden. In maart vorig jaar lanceerde ik de tweede en mocht ik nog altijd nauwelijks spelen. Hopelijk mag het met mijn nieuwste single eindelijk wel”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.