.
Tinne Oltmans
maandag 14 februari 2022

Tinne Oltmans verlegt grenzen: “Ik heb dat eindelijk eens gedurfd”

Het was een grote stap

2021 was een jaar vol veranderingen voor Tinne Oltmans. De actrice en zangeres was druk aan het werk op de set van 'Lisa' en er was de breuk met haar toenmalige partner Juan Gerlo. Maar ze heeft ook enkele grenzen durven verleggen, waarvan ze niet meteen dacht dat ze het zou doen.

“Ik heb het bijvoorbeeld voor het eerst gedurfd om met een vriendin naar een naaktsauna te gaan. Iets waar ik tot voor kort schroom voor had. Maar ik heb vooral ook nieuwe aspecten van mijzelf leren kennen. Zo heb ik bijvoorbeeld het inzicht gekregen hoe ik meer zelfvertrouwen kon krijgen, door gewoon het woord te ontleden”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Tinne had vroeger veel bevestiging nodig van anderen om bepaalde dingen te doen, in plaats van gewoon zelf het heft in handen te nemen. “Ook op professioneel vlak wil ik met mijn nieuwe single mezelf rebranden. Ik had het gevoel dat ik het imago heb van het ‘prinsesachtige popje’ en dat wil ik van me afschudden. Want ik ben helemaal niet tuttig of perfect.”