.
Titus De Voogdt
maandag 9 september 2024

Titus De Voogdt plundert de tuin van Linde Merckpoel in ‘Komen Eten'

Ook deze week weer een speciale week.

Na het geklungel van sommige deelnemers vorige week, proberen vier finalisten van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ elkaar culinair te overtreffen in de nieuwe week van ‘Komen Eten’. De eerste halte is bij Linde Merckpoel, de roodharige keukenprinses uit Edegem. DJ en producer Hakim Chatar die nipt van haar verloor in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ is vastberaden om revanche te nemen. De derde deelnemer is Daan Alferink. Zonder enige kookervaring behaalde hij de derde plaats. En tenslotte is er nog Titus De Voogdt. De Gentse acteur wist een een zilveren medaille te bemachtigen. Zal hij bij ‘Komen Eten’ wél met goud naar huis gaan?

Linde kiest voor een Indisch menu en hoewel je zou verwachten dat de winnares van de laatste editie van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ alles onder controle heeft, blijkt dat toch niet helemaal te kloppen. Ze twijfelt over welke masalakruiden ze moet kopen, vervloekt zichzelf dat ze geen voorgesneden ajuin heeft gekocht en moet last minute een grote maatbeker bij de buurvrouw lenen. Maar daar merken haar gasten niets van wanneer ze bij haar aan tafel schuiven.

Terwijl Linde haar hoofdgerecht afwerkt, besluit het gezelschap even de tuin in te trekken. Daar ontpopt Titus zich tot een rasechte botanicus, tot grote verwondering van Hakim en verwarring van Daan…


Hoe brengt Linde het ervan af? En hoeveel punten worden er uitgedeeld voor het eten, en voor de sfeer en gezelligheid? Dinsdag schuift het gezelschap de voeten onder tafel bij Daan.

‘Komen Eten bij Celebrity MasterChef Vlaanderen’, maandag 9 september vanaf 18u op GoPlay en om 22u15 op Play4