.
Tom De Cock
dinsdag 30 juli 2024

Tom De Cock bedreigd

Schandalig

Als BV moet je altijd opletten met wat je vertelt of in de media verkondigd. Ook Tom De Cock heeft nog maar eens de nadelen ondervonden van zomaar iets te zeggen, iets wat zijn mening, zijn gedacht is. Hij gaf zijn mening over de komst van de paus naar Leuven.

Zijn inbox stroomde vol met reacties en die waren lang niet zo positief allemaal. Velen vroegen Tom om zijn mond te houden over zaken waar hij geen kennis over heeft.

Op Instagram post Tom enkele van de berichten die hij na zijn uitspraken mocht ontvangen. En die berichten zijn niet van de minste. Sommige gaan ronduit ver en zijn heel erg grof.

"Er waren al honderden mensen die vroegen of ik ook nog een petitie of betoging ga organiseren tegen het bezoek van de paus in Leuven. Mooi niet, en dit is waarom. Maar verder moeten we dus allemaal respect en begrip hebben voor elke gelovige, want ho maar, je wil die lieve schapen toch niet bruuskeren", schrijft hij bij de foto.

Ongelooflijk dat mensen nog steeds zo grof uit de hoek durven komen. Laat iedereen recht hebben op zijn eigen mening, of je die mening nu deelt of niet.

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock