.
Tom De Cock
zaterdag 21 oktober 2023

Tom De Cock: “Veel vrienden zijn daar ontmaagd”

Ze hadden het rijk voor hen alleen

Tom De Cock is een gelukkig man. Hij heeft een goeie relatie, een bloeiende carrière en vrienden en familie op wie hij altijd kan rekenen. Dat hij zo positief in het leven staat, heeft hij ook te danken aan zijn ouders.

De radiopresentator zag zijn ouders slechts twee dagen in de week. Ze woonden in Rotselaar maar hadden een bakkerij in Antwerpen. De overige dagen woonden Tom en zijn zus bij hun grootouders.

“ Maar op die twee dagen waren ze heel betrokken. Woensdagmiddag aten we samen, dat was het feest van de week. We praatten uren aan tafel over schoolresultaten, onze week, politiek, ons liefdesleven en familieproblemen. Die momenten waren zo waardevol, onze ouders hebben ons de warmste kindertijd gegeven. Als mijn dochter voor 95% de kindertijd krijgt die ik kreeg, dan zijn we geslaagd”, blikt hij terug in Dag Allemaal.

Je ouders maar twee dagen zien in de week, dat is niet veel. Maar Tom heeft het hen nooit echt kwalijk genomen.

“Als puber riep ik dat wel eens in een ruzie, maar nooit echt. Zodra we 14 waren, mochten mijn zus en ik alleen wonen in het huis in Rotselaar waar mijn ouders op hun vrije dagen waren. Dat was zalig. Alle feestjes vonden bij ons plaats. De helft van mijn vrienden is ontmaagd in een tent bij ons in de tuin. Niet door mij, hé. Maar we hebben nooit misbruik gemaakt van die vrijheid. Als ik laat thuis was na een feestje, met een vriendje geslapen had of een joint had gerookt, vertelde ik dat tegen mijn ouders.”

Bio van Tom De Cock

Meer Over:

Tom De Cock