.
Tom Van Dyck
zaterdag 10 december 2022

Tom Van Dyck: “Dan voel ik me zelfs fysiek anders”

Tijd om voor zijn lichaam te zorgen

Tom Van Dyck heeft er inmiddels al een succesrijke carrière opzitten en er staat nog heel wat op het programma. Als gekend acteur weet hij dan ook als geen ander hoe druk het leven kan zijn.

“Met ouder worden en door het verlies van enkele teerbeminde vrienden, hecht ik almaar meer belang aan samen zijn met de mensen die ik liefheb. Op een kwalitatieve manier,” zo verklaart Tom Van Dyck aan Gazet van Antwerpen.

In veel gevallen merkt men zelf niet op hoe gestresseerd je bent. Tot je op vakantie gaat en voelt dat je een ander persoon bent. “Dan voel ik me fysiek zelfs anders”, zegt Tom.

Tom Van Dyck geeft aan dat hij zijn lichaam lang geterroriseerd heeft. Een kort lontje, lichaam niet in rustmodus krijgen, snel praten,… Allemaal tekens dat er wel mogelijk iets aan de hand is.

“De voorbije halve eeuw heeft mijn lichaam ervoor gezorgd dat ik kon doen wat ik wou doen. Toen reed ik de gracht in en kreeg ik het signaal dat het nu mijn beurt is om voor mijn lichaam te zorgen, “ vertelt Tom Van Dyck aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Tom Van Dyck

Meer Over:

Tom Van Dyck