.
Tom Van Dyck
zaterdag 19 november 2022

Tom Van Dyck: “Ik heb mijn gestel jaren geterroriseerd”

Ik voel me fysiek ook een pak beter nu

Drie jaar geleden crashte Tom. Intussen is er van alles gebeurd. De pandemie, het klimaat, een nakende migratiecrisis, oorlog en dure energierekeningen. “We hebben thuis zelfs de binnendeuren die we hadden weggehaald om een open leefruimte te creëren, teruggeplaatst,” vertelt hij aan Dag Allemaal.

Voor het eerst stond Tom ook stil bij zijn leeftijd, 50 jaar. Vooral het verlies van zijn goede vriend Christophe Lambrecht, hakte er enorm in.

Maar ook Corona speelde een rol, hoewel niet enkel in negatieve zin. “Eerlijk gezegd, ik vond die pandemie eigenlijk fantastisch,” geeft hij toe.

Door plots een lege agenda te hebben, besefte Tom dat hij het acteren niet zo hard miste. Eindelijk tijd om te genieten van gezin en vrienden. “Lezen, eten, koken, spelletjes doen, vrienden ontvangen in mijn tuin… Heerlijk.”

Hierdoor pas, besefte Tom zelf hoe gestresseerd hij voordien leefde. “Zonder het te weten heb ik m’n gestel jaren geterroriseerd,” bekent hij in Dag Allemaal. “Ik voel me fysiek ook een pak beter nu.”

Bio van Tom Van Dyck en Christophe Lambrecht