.
Tom Van Dyck
donderdag 1 december 2022

Tom Van Dyck liep verwondingen op

Werk weegt niet meer op tegen goede kwaliteit van het leven

Tom Van Dyck is te zien in de nieuwe Streamz-serie ‘Geldwolven’, waar hij Frank De Jong, een doodeerlijke fraude-expert speelt die gaandeweg transformeert.

Hij zette de afgelopen jaren heel wat sterke acteerprestaties neer in diverse topproducties en beseft nu meer dan ooit dat hij vaak over zijn limieten is gegaan voor het werk.

“Ik zit dertig jaar in het vak en zien nu pas in hoeveel ik al die tijd van mijn lichaam heb gevraagd. Op dat moment merk je zelf niet dat je gestresseerd bent. Tot je op vakantie gaat en een ander persoon bent”, biecht Tom Van Dyck op aan Gazet van Antwerpen.

Inmiddels besloot hij meer zorg te dragen voor zijn lichaam. “Ik overwon weliswaar de zogenaamde burn-out, maar ik liep wel enkele verwondingen op die aandacht blijven vragen”, aldus Tom Van Dyck.

Voor ‘Geldwolven filmden we vaak ’s nachts, overdag was het vooral slapen en teksten leren. Als ik de kosten-batenanalyse maak, zeg ik je nu dat het werk niet meer opweegt tegen de kwaliteit van goed leven”, vertelt Tom aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Tom Van Dyck

Meer Over:

Tom Van Dyck