.
Tom Waes in Undercover
vrijdag 3 december 2021

Tom Waes en Frank Lammers worden al een dagje ouder: “Ik kan me daar moeilijk in schikken”

En daar kan Frank niet zo goed mee om

Het derde seizoen van ‘Undercover’ is volop bezig op één, en daarin zien we vaste acteurs Tom Waes en Frank Lammers ook weer verschijnen. De twee mannen die in de reeks Bob en Ferry spelen, tonen zich van hun stoerste kant in de reeks, al begint het derde seizoen iets rustiger voor hen. Bob is klusjesman geworden en Ferry is aan de slag als afwasser. Een groot besef voor de mannen, dat de wereld wel degelijk zonder hen kan.

“Dat is een zeer scherpe en terechte constatering. Ik vind het een eigenaardige gewaarwording dat ik tegenwoordig steevast de oudste op de set ben. Gelukkig is Tom er nog”, lacht Lammers in Humo. Maar daar heeft Tom de ideale oplossing voor gevonden. Hij neemt overal klankman Pascal Braeckman mee naartoe. “Die is al vier keer bompa”, schatert Tom.

In tegenstelling tot Tom heeft Frank het moeilijk met ouder worden. “Ik vind dat een ietwat desoriënterende ervaring, waar ik mij maar moeilijk in kan schikken. Tom is jonger en lijkt daar minder last in te hebben.

“Zodra je de 50 voorbij bent, denkt iedereen dat je de wereld niet meer begrijpt, dat die als een racewagen aan je neus voorbijgaat. Maar eigenlijk hangt dat van jezelf af. Op school kende ik jonge mensen die tóén al niet meer mee waren, die zich volop voorbereidden op een bekrompen leven.”