.
Tom Waes
zondag 23 april 2023

Tom Waes: “Ik ben er voor hen, meer dan ooit”

Zijn relatie liep op de klippen

Heel wat vrouwen in Vlaanderen (en daarbuiten) vinden Tom Waes een erg knappe man en zouden het wel weten mochten ze het hart van Tom kunnen veroveren.

Tom is sinds juni vorig jaar terug vrijgezel nadat zijn relatie met Mieke, met wie hij 18 jaar samen was, op de klippen liep. De twee waren zelfs verloofd, maar tot een huwelijk kwam het nooit.

Maar Waes heeft het hoofd nooit laten hangen en panikeert nog niet. “Op alle belangrijke momenten in het leven van mijn kinderen ben ik er. Meer dan ooit. Zo ben ik Milo gaan helpen met zijn verhuis. Hij woont nu met zes vrienden in één huis in Amsterdam en bouwt daar een leven op. En mijn dochter werkt voor een reclamebureau in Antwerpen. Haar zie ik regelmatig en dan gaan we samen iets eten”, citeert Tv Familie Tom in Story.

De acteur en presentator heeft net zoals veel mannen een type, maar hij weet vooral dat hij een vrouw zoekt die sterk in het leven staat en die er geen problemen mee heeft dat haar man vaak in het buitenland zit.

Maar er is ook een ‘maar’. Tom is namelijk niet op zoek naar iemand die niet snel jaloers is. Tom is nu eenmaal erg populair bij de dames in zowel Vlaanderen als Nederland. Dat is véél concurrentie om het hoofd te bieden.

Bio van Tom Waes

Meer Over:

Tom Waes