.
Tony Servi
donderdag 24 augustus 2023

Tony Servi: “Er hing een veroordeling boven haar hoofd”

Hij wou dat niet

Wie kent Tony Servi nog? De zanger stond in de allereerste aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ waar hij zijn hit van toen mocht brengen. Maar er was ook nog de rel tussen hem en Margriet Hermans. Zij noemde hem Tony Servela en zou kwaad zijn geweest.

“Dat klopt niet. Ik vond dat best grappig. Mijn toenmalige manager Guido Broos was degene die zich kwaad maakte. Margriet had er in een interview uitgeflapt: ‘Ik wil geen Tony Servela of Salami Seghers’ zijn. En Guido reageerde met: ‘Als die dikke trut denkt dat ze mijn werk naar de kloten kan doen, gaat haar dat zuur opbreken”, zegt Tony Servi in Primo.

Tony apprecieerde het dat zijn manager hem zo bleef verdedigen. Maar hij zei ook vaak dat hij zich daar niet zo druk in moest maken. Toch werd een proces tegen Margriet gestart.

“Er zou mogelijks een veroordeling boven haar hoofd gehangen hebben. Maar ik had dat zelf helemaal niet gewild. Bij Mike Verdrengh ben ik er toen nog over gaan praten. Het was niet mijn gevecht, maar ik kreeg wel alle bagger over me heen.”

Bio van Tony Servi

Meer Over:

Tony Servi