.
News Image

Tony Servi viert 35 jaar carriere

En dat zal groot gevierd worden.


Sinds de samenwerking met Karl Faes als manager voor Tony Servi is er afgelopen jaar heel wat gebeurt rond Tony. Afgelopen maanden werd veel tijd in opnamestudio doorgebracht. Er werd gewerkt aan een nieuwe FULL CD, met onvergetelijke crooner songs in een nieuw arrangement te steken samen met Walter de Loose. Als voorbode komt er begin december ’17 reeds een single uit van deze FULL CD die begin 2018 eraan komt. 2018 nadert en dan viert Tony Servi zijn 35-jarig bestaan als zanger.


Op 10 februari 2018 is er een feestviering voorzien in Cultureel Centrum Blikveld te Bonheiden. Tony Servi zal er op die dag naast zijn 35 jarige viering met de Prins JR Band zijn nieuwe FULL CD ten gehore brengen in een concertformule van 2 x 45min. Alsook een nieuw verfrissend programma wat vanaf dan ook geboekt kan worden voor diverse festiviteiten. Inschrijven voor deelname aan viering 35 jarig bestaan kan via info@mykanto.be

In het najaar van 2018 zal Tony met zijn programma “Only for Crooners” in tal van Culturele centra en theaters in ons vlaanderen land te bewonderen zijn.

Bio van Tony Servi

Meer Over:

Tony Servi