.
Tourist LeMC
dinsdag 23 februari 2021

Tourist LeMC scoort dankzij Liefde Voor Muziek

Fantastisch nieuws voor de zanger.

‘Liefde voor muziek’ legt de deelnemende artiesten geen windeieren. Na Willy Sommers vorige week, want het maandagavond prijs voor Tourist LeMC. De Antwerpse troubadour luisterde met heel veel aandacht naar de hits die onder andere voor Emma Bale Ronny Mosuse, Willy Sommers en Cleymans & Van Geel gezongen werden. Het muzikale duo in ‘Liefde Voor Muziek’, mocht ‘En Route’ van Tourist LeMC zingen en dat is dinsdagochtend de grootste hit op iTunes. Nummer één dus, gevolgd door Geike met ‘We begrijpen mekaar’. Emma Bale zongt ‘Amour Fou’ en staat daarmee op 4. Ook Willy Sommers scoort, hij staat met ‘Speigel’ op 5.
Tourist LeMC staat zelf ook in de top 10, meerbepaald op 8 met ‘Moeder’. Ronny Mosuse doet het op 9 goed met ‘Meester Kunstenaar’.

En dat is niet alles, de twee albums van Tourist LeMc staan op één en twee bij de topalbums op iTunes. Met ‘En Route’ stond hij dinsdagochtend op de eerste plaats, gevolgd door ‘We begrijpen mekaar’ op de tweede plaats. Binnenkort verschijnt er trouwens een nieuw album van Tourist LeMC, namelijk het album ‘Niemansland’.

Koop hier deze release

Bestel hier deze de nieuwe LVM-cd van dit jaar

Bio van Tourist LeMC