.
trisha, axelle crombe
zaterdag 13 juli 2024

Trisha: “De maat was vol” 

Dit kan zo niet langer 

Haar kind gelukkig zien, dat is voor Trisha het allerbelangrijkste. Toen ze zag dat haar dochter Axelle niet meer gelukkig was op school, had ze het probleem al snel gevonden: haar juffrouw van de zesde klas.

De juf kon volgens Trisha niet overweg met kinderen die extra aandacht nodig hebben en strafte die kinderen onterecht wanneer ze bv een taak niet hadden gemaakt.

“De maat was vol toen ik Axelle ging oppikken en zij huilend door de schoolpoort kwam. Bleek dat de juf een fotokader van Ignace de lucht had ingegooid toen Axelle iets rond Vaderdag moest maken. Dat dóe je toch niet met een kind van wie de papa gestorven is? En weer heeft Axelle tegen die muur moeten gaan staan. Ik ben dan gaan praten met een zorgcoördinator van de school, want zulke vernederingen... Dat pik ik niet”, klinkt het boos in Dag Allemaal.

De muurstraf zou niet meer gebruikt worden na een gesprek tussen de lerares en zorgcoördinator, maar niet veel later gebeurde het toch weer.

“Toen kon ik mij niet meer houden. Ik stuurde mails naar de directie, waar ik geen antwoord op kreeg, en deed dan mijn beklag op Facebook. Vrijwel onmiddellijk kreeg ik een mail van de directrice om het bericht te verwijderen. Maar ik vertik het, die lerares mag nu even op mijn Facebook Wall, tegen míjn muur, blijven staan.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha