.
Trisha
donderdag 15 december 2022

Trisha: “Er is beterschap op komst”

Dat beweert haar medium

Het is een bewogen jaar geweest voor Trisha. Hoewel ze al een tijdje niet meer samen was met haar ex Ignace Crombé, heeft zijn overlijden een paar maanden geleden er toch stevig op ingehakt. Hij verloor de strijd tegen pancreaskanker.

“Zijn overlijden maakt nog steeds veel in me los. Ondanks alle miserie hebben we lang lief en leed gedeeld. Maar ik moet er nu zijn voor Axelle, onze dochter. Zij huilt nog vaak om haar papa”, zegt Trisha in Tv Familie.

Naast het overlijden van Ignace kwamen er nog veel andere pijnlijke momenten op het pad van Trisha. Waaronder onder andere haar scheiding met Kurt, met wie ze drie dochters heeft.

“Nu zit ik hier thuis zonder job en met een burn-out door alle stress en emoties van de laatste maanden. Om de week – met Kurt heb ik co-ouderschap – zijn onze dochters bij mij. Axelle woont na de dood van Ignace uiteraard fulltime bij mij. Als alleenstaande mama heb ik het bij momenten bijzonder zwaar. Maar volgens m’n medium is er beterschap op komst.”

Trisha gelooft heel sterk in haar medium, en dat heeft ze altijd al gedaan. “Volgens mijn medium komt er volgend jaar een einde aan alle ellende. Toen ik 36 was, had hij voorspeld dat ik depressief zou worden. Ook dat klopte. En dan zou ik vanaf m’n 40ste opnieuw stabiliteit creëren. Vanaf mijn 42ste zou ik dan weer mijn topjaren beleven.”

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé