.
Trisha en Ignace Crombé
zaterdag 2 maart 2024

Trisha: “Ik mocht niet deelnemen aan ‘Big Brother’”

Ze had zich nochtans ingeschreven

Binnenkort wil Trisha heel graag als zorgkundige aan de slag gaan. Daarvoor moet ze wel eerst een opleiding volgen en pas daarna kan ze aan de slag.

Trisha weet heel goed wat het is om voor iemand te zorgen. Ze heeft zelf 4 kinderen en dus zit dat zorgende sowieso wel een beetje in haar.

“Dat moet, hé. Mijn vier kinderen zijn het allerbelangrijkste in mijn leven. Zeker ook voor ons Axelle heb ik op psychologisch vlak al veel betekend. Het verlies van haar papa was een zware klap, logisch ook. En sowieso heb ik er een prioriteit van gemaakt om mijn kinderen waar nodig bij te staan. Iets wat me altijd heel goed is gelukt. Daar ben ik trots op”, klinkt het in Tv Familie.

Een deelname aan ‘Een Echte Job’ op VTM zou echt iets voor Trisha kunnen zijn. Maar Trisha weet heel goed dat tv-zenders niet aan haar denken.

“Dat heb ik al geaccepteerd. Kijk maar naar wat er laatst gebeurde. Ik had me ingeschreven voor 'Big Brother', en da's ook niet gelukt. Terwijl ik zo graag wil dat de mensen de échte Trisha eens leren kennen op televisie. Ze kennen mij precies alleen als die neppe vrouw aan de zijde van Ignace. Of als mannenverslindster. Maar komaan, zo ben ik helemaal niet. De laatste mannen in m'n leven hadden helemaal geen dikke portefeuille.”