.
Trisha en Kurt
dinsdag 4 april 2023

Trisha: “Ik moet alle mannen in mijn leven vergeven”

Ze kreeg goede raad

Tot voor kort was de relatie tussen Trisha en haar vader niet zo goed en hadden de twee geen contact meer met elkaar. Maar daar is de laatste weken verandering in gekomen.

“Na de geboorte van onze tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn kwam het harde besef dat mijn broer en ik als kind heel erg werden verwaarloosd op emotioneel vlak”, vertelde ze een tijd geleden in Dag Allemaal.

Dat Trisha niet op haar vader kon rekenen tijdens haar depressie heeft haar altijd veel pijn gedaan. En dat was voor haar een brug te ver. Ze verbrak toen de band met haar ouders en liet zelfs haar voornaam officieel veranderen van Patricia naar Trisha.

“Ik ga al een tijdje langs bij Petra Lerutte die mij helpt om mijn lichaam en geest te genezen. Zij heeft me erop gewezen dat het belangrijk is voor mijn persoonlijk geluk om alle mannen in mijn leven te vergeven en dus ook de band met mijn vader te herstellen. En dat heb ik gedaan.”

Trisha hoort haar vader regelmatig en ze proberen nu ook af en toe af te spreken. “Dat doet veel deugd, het voelt ook heel vertrouwd aan, alsof we nooit met elkaar hebben gebroken.”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha