.
Trisha en Kurt
woensdag 6 juli 2022

Trisha krijgt zware klap: “Dan stopt het verhaal”

Haar zaak ging failliet

Zangeres Trisha heeft al betere tijden gekend. De zangeres mag dan wel de trotse mama zijn van 4 dochters, ze is wel vrijgezel en dat knaagt soms. En ook op professioneel vlak loopt niet alles zoals het zou moeten.

“Ik heb nu vier dochters en ik zie hen echt als een godsgeschenk. Maar er zal geen vijfde kind meer komen, denk ik. Als ik nu iemand tegenkom, zal die waarschijnlijk ook kinderen hebben en wordt het wel een heel groot samengesteld gezin”, zucht Trisha in Dag Allemaal.

Momenteel heeft Trisha nog geen nieuwe man in haar leven. Al zullen haar vele posts op sociale media over de ruzie met haar ex, hen ongetwijfeld wat afschrikken.

“Wij zijn helaas niet tot een overeenkomst kunnen komen, en ik heb dus het faillissement moeten ondertekenen. Ik snap er niets van, want ook hij is zijn inkomen kwijt. Da’s’t rechtssysteem: als de andere zaakvoerder niet wil, stopt het verhaal.”

Voor Trisha een erg pijnlijke zaak, want 4 jaar lang heeft ze al haar tijd en energie in die zaak gestopt. Energie die ze nu terug in haar zangcarrière kan steken. “Maar hier kan ik niet van leven samen met mijn vier dochters. Ik heb gelukkig wat reserve, maar lang wil ik daar niet op teren?”

Bio van Trisha

Meer Over:

Trisha